Billigelygter.dk – Om os

Vi er en lille webshop, som har solgt cykellygter siden 2012. Derfor har vi fundet de bedste produkter og gennemtestet det hele. i 2016 startede vi med vores hjemmeside, billigelygter.dk som er blevet opsat til at man kan handle nemt, hurtigt og sikkert, samt med al den oplysning man skal bruge til sit cykellygte køb. Vi har gjort lovgivningen overskuelig (læs mere), lavet en guide til at vælge din cykellygte (læs mere), lavet batteritests (står i produkt beskrivelsen), sikret prisgaranti (læs mere) på alle vores lygter samtidigt med at vi har markedets største batterier. 

Markedets største batteripakke.

De fleste cykellygte forhandlere sælger et 4*1500-2200 (6000-8800 mAh) batteri, men vi har sikret et 6*2200 (13200 mAh) til alle vores produkter. Det betyder altså at vores lygter har 50% længere batteritid. 

Fælles for alle situationer er at man simpelthen ikke vil løbe tør for strøm. Det er altid det værste at stå ude midt i det hele, og så er der ikke mere strøm på lygterne, og der er bælgmærkt. I skoven kan man ikke se at køre hjem, og på vejen udsætter man sig selv for fare, og bøder ved at køre hjem med utilstrækkeligt lys.

For at undgå at løbe tør for strøm har vi konsekvent valgt at køre med markedets største batterier. På alle vore modeller, med løse batteripakker, er det som standard markedets største batteripakke vi leverer. Som standard har vi 13200 mAh Li-ion batteripakker. Det er 6 cellers batteripakker med 2200 mAh i hver celle. Normalt leveres der kun 4 cellers batteripakker med disse lygtetyper, men man sætter pris på den længere batterilevetid!
Ulempen er at disse batteripakker vejer lidt mere, faktisk er der ret præcist tale om 100 gram extra. Men så har man også lys til en længere køretur samt er man sikret at man ikke løber tør midt ude i ingenting.
I øvrigt kan vi også, som ekstraudstyr, levere de mindre 4 cellers batteripakker. Hvis man fx skal køre 24 timers løb eller andet hvor vægten ønskes optimeret.

Baglygte medfølger

I år har vi udvidet sortimentet så der i højere grad er lygter til alt brug. Landevej, mtb eller på vej til skolen, så har vi en løsning til dig. Ved hvert eneste køb får du også en Basic Baglygte med,

Vi medleverer altid en Basic baglygte til vore lygter. Det er en glimrende baglygte, den er ganske let, kører på 2 AAA batterier (inkl.), er driftsikker, overgår på alle måder lovgivningens krav, og så er den ikke specielt kostbar. Vi har de sidste 5 år altid leveret denne Basic baglygte med i vore lygtesæt, simpelthen fordi det er så farligt at køre uden baglygte i trafikken. Hellere en baglygte for meget end for lidt hos vore kunder. Ekstracyklen, børnenes cykel, naboens børns cykel osv den skal nok blive brugt.
Vi leverer selvfølgeligt også bedre og dyrere baglygter. Fælles for disse er at de er særdeles kraftige, og at de alle oplades via USB. USB betragter vi som den mest bekvemme måde at vedligeholde sit baglys på.

PRISGARANTI

Vores cykellygter er de billigste på markedet punkttum. Hvis du mod forventning finder billigere lygter andetsteds matcher vi gladeligt prisen.

KVALITET

Vi er så sikre på vores lygter at vi giver 2 års garanti på alle vores produkter. Det betyder at du altid kan bytte din lygte eller få pengene tilbage!

~

SIKKER BETALING

Vores betalingsserver bruger det nyeste indenfor kunstig inteligens for at sikre vores kunders kortoplyninger.

LEVERING

Vores første prioritet er at varerne når til dig så hurtigt som muligt. Vi sender varerne inden for 1-3 hverdage med postnord, så de er i din postkasse nogen dage efter købet.

+45 21 85 13 25

Kundeservice

Aldersrovej 38, 8200 Aarhus N

Kontakt os!

Vi svarer selvfølgelig på emails, men vi anbefaler at bruge telefonen for den hurtigste hjælp!