Billigelygter.dk – Om os

Vi er en lille familiedrevet webshop, som har solgt cykellygter siden 2012. Derfor har vi fundet de bedste produkter og gennemtestet det hele. i 2016 startede vi med vores hjemmeside, billigelygter.dk som er blevet opsat til at man kan handle nemt, hurtigt og sikkert, samt få al den oplysning man skal bruge til sit cykellygte køb. Vi har gjort lovgivningen overskuelig (læs mere), lavet en guide til at vælge din cykellygte (læs mere), lavet batteritests (står i produkt beskrivelsen), sikret prisgaranti (læs mere) på alle vores lygter samtidigt med at vi har markedets største batterier på vores egen produktserie Booster serien. 

Markedets største batteripakke.

De fleste cykellygte forhandlere sælger et 4*1500-2200 (6000-8800 mAh) batteri, men vi har sikret et 6*2200 (13200 mAh) til alle vores Booster produkter. Det betyder altså at vores lygter har 50% længere batteritid. 

Fælles for alle situationer er at man simpelthen ikke vil løbe tør for strøm. Det er altid det værste at stå ude midt i det hele, og så er der ikke mere strøm på lygterne, og der er bælgmørkt. I skoven kan man ikke se at køre hjem, og på vejen udsætter man sig selv for fare, og bøder ved at køre hjem med utilstrækkeligt lys.

For at undgå at løbe tør for strøm har vi konsekvent valgt at køre med markedets største batterier. På alle vore modeller, med løse batteripakker, er det som standard markedets største batteripakke vi leverer. Som standard har vi 13200 mAh Li-ion batteripakker. Det er 6 cellers batteripakker med 2200 mAh i hver celle. Normalt leveres der kun 4 cellers batteripakker med disse lygtetyper, men man sætter pris på den længere batterilevetid!
Ulempen er at disse batteripakker vejer lidt mere, faktisk er der ret præcist tale om 100 gram extra. Men så har man også lys til en længere køretur samt er man sikret at man ikke løber tør midt ude i ingenting.
I øvrigt kan vi også, som ekstraudstyr, levere de mindre 4 cellers batteripakker. Hvis man fx skal køre 24 timers løb eller andet, hvor vægten ønskes optimeret.

i 2019 har vi arbejdet for at udvide vores sortiment. Vi har derfor fået både Magicshine og Xeccon på vores side. Dem kan du se lige her:

Magicshine

Xeccon

Kurv

Kundeservice

Hjælp og kontakt

Salgs- og leveringsbetingelser

Enhedsforklaring – lumen og lux

 

PRISGARANTI

Vores cykellygter er de billigste på markedet punkttum. Hvis du mod forventning finder billigere lygter andetsteds matcher vi gladeligt prisen.

KVALITET

Vi er så sikre på vores lygter at vi giver 6 måneders garanti på alle vores produkter. Det betyder at du altid kan bytte din lygte eller få pengene tilbage!

~

SIKKER BETALING

Vores betalingsserver bruger det nyeste indenfor kunstig inteligens for at sikre vores kunders kortoplyninger.

LEVERING

Vores første prioritet er at varerne når til dig så hurtigt som muligt. Vi sender varerne inden for 1-3 hverdage med postnord, så de er i din postkasse nogen dage efter købet.

+45 30 14 44 14

Kundeservice

Kontakt os!

Vi svarer selvfølgelig på emails, men vi anbefaler at bruge telefonen for den hurtigste hjælp!