Produktkategorier

Vi er ikke længere forhandlere af Xeccon – kun restlager tilbage!

Tag i stedet et kig på vores andre lygter i en lidt billigere prisklasse med lige så store batterier og lysstyrke.

Xeccon cykellygter

Xeccon har eksisteret siden 2007, hvor de har fulgt deres slogan “Provide outstanding value to customers and premier career opportunities to employees”. Xeccon er i Danmark og i utallige tests blevet erklæret et af de bedste brands inden for cykelverdenen.

Xeccon lygter er perfekte til skoven fordi de har så meget kraft, de strækker fra 1300-5000 lumen (det står under hver enkelt model), de kan dermed lyse stien og skoven op uden problemer. Derudover er de så lette at de ikke hindrer performance samt. lette nok til at sidde på hjelmen

Alle cykellygter kommer med alt udstyr: 

1 x Xeccon forlygte
1 x Smart Control fjernbetjening
1 x Batteripakke (8,4V) med 5200 mAh i neoprenhylster med velcro
1 x Hjelmbeslag til nem montering på hjelmen.
1 x 90 cm Forlængerkabel med velcrobånd
2 x Gummiringe til montering
1 x 220 V lader

Sådan får du det optimale lygtesetup med Xeccon!

 Vi er kraftige fortalere for at man bruger to lygter til enhver nattekørsel. 
1. Alle kender lygten på styret. Dette er den primære cykellygte. Dens funktion er at lyse op så meget som muligt. 
Lyskeglen skal være bred, batteritiden skal være lang, og lyset skal bare være så kraftigt som muligt. Her anbefaler vi to Xeccon Lygter, nemlig de to kraftigste:

Xeccon Zeta 3200r

Xeccon Zeta 5000r

Begge disse lygter har enorm stor lysstyrke, lang batteritid, men også en smart gadget nemlig trådløs betjening. Denne gør det muligt at skifte lysstyrke uden at tage hænderne fra styret.

 

2. Den lidt mindre brugte er hjemlygten. Denne lygte skal lyse smalt, spotbelysning. Den følger dit syn. Dette er især nødvendigt, når man kører rundt i sving. Lygten på styret lyser kun ligefrem, hvor en hjemlygte lader dig se frem i svinget og lyse op foran, så du kan se, hvad der kommer. Her er det vigtigt at lygten har spotbelysning, kraftig belysning, samt at den er let. Her anbefaler vi de to mindste lygter:

Xeccon Zeta 1300r

Xeccon Zeta 1600r

Med både en hjelmlygte samt en lygte på styret, så har du med garanti et fedt lygte setup, der vil gøre køreturen i skoven ufatteligt let.  
Vil du vide mere kan du altid tjekke Xeccons egen side.