FAQ 

Ofte stillede spørgsmål.
Her finder du svaret på de mest hyppige spørgsmål.

Er vores lygter lovlige?

Opsummering. Forlygter og baglygter skal kunne ses tydeligt på 300 meters afstand, og skal være synlige fra siden. De skal lyse hhv. lige fremad og lige bagud. Forlygterne skal være kraftige og lyse nedad så de ikke blænder. Lygterne skal være tændt mellem solnedgang og solopgang samt i tåge og snevejr.
De konkrete krav til lysstyrke er at såvel for- som baglygte skal lyse med minimum 4 candela. Der skal kunne måles 0,4 candela 20 grader til hver side og 0,05 candela 8 grader til hver side. Lygterne skal kunne lyse i en af lysindstillingerne i mindst 5 timer ved en temperatur på +5 grader. Blinkende lygter er godkendt såfremt frekvensen er mindst 120 blink i minuttet.

Og hvad betyder det så?
En almindelig 100W pære lyser 120 Candela, så kravene på 4, 0,4 og 0,05 candela er i vore øjne fuldstændigt utilstrækkelige. Vore lygter lyser alle mange gange mere end det lovkravene kræver. Vore lygter kan derfor alle ses meget længere væk end de 300 meter, og vil også for forlygternes vedkommende oplyse vejbanen foran cyklen. 

Lovgivningen omkring lys på cykler findes blandt andet på cyklistforbundets hjemmeside her.

Kan lygterne klare dårligt vejr?

Ja, de er vandtætte overfor dårligt vejr. Vi garanterer dog ikke at de holder til en svømmetur.

Er lygterne holdbare og medfølger der garanti?

Ja og ja, vi har solgt disse lygter i årevis uden at opleve en eneste fejl eller en utilfreds kunde, derfor tilbyder vi 6 måneders garanti for at kunden kan føle sig sikker på at billige lygter faktisk kan være af kvalitet.

Hvor længe holder batterierne?

Batteritiden for en enkelt opladning afhænger af produktet. Batteritiden samt. levetiden står under produktbeskrivelserne, hvis ikke bedes du kontakte os på 21851325. 

Har i sendt min ordre endnu?

Din ordre bliver sendt med Dao eller GLS inden for 24 timer efter dit køb. Du får tilsendt et track and trace nummer på SMS og Email, så du kan følge din ordre.

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål? Vi hjælper med glæde!

For flere spørgsmål kan du skrive på hej@billigelygter.dk eller ringe på +45 3014 4414